Skap unike produkter og opplevelser

Få oversikten og forutsigbarheten du har drømt om

forhåndsbestill-facebook-logo

Forutsigbarheten vi tilfører er gull verdt

Ved å forhåndsselge produkter og opplevelser får du innsikt i hvor stor etterspørselen faktisk er. I tillegg til å spare miljøet for unødvendig produksjon og deg selv for problematisk logistikk og lagring, gir dette deg en unik økonomisk forutsigbarhet.

Ikke bare sparer du penger på selve opptrykket; lykkes du med å nå målsettinger for salg kan du hente ut økonomi fra prosjektet før kampanjen er fullført, til og med før produksjonen er igangsatt.

Young musician man with guitar in city
NYvelkommen

Som bruker av Forhåndsbestill.no får du også tilgang på resten av tjenestetilbudet i NPS Media familien. Gode priser på profesjonelle tjenester er bare noen av fordelene du får.

Brukere av Forhåndsbestill.no blir prioritert hos NPS Media

Egen dedikdert medarbeider følger ditt prosjekt fra A til Å

Rabaterte tjenester og forrang på tidbegrensede kampanjer

NPS Media tilbyr deg markedsføring, promotering, studiotjenester, webdesign, kampanjer i sosiale medier, produksjon av reklamefilm og mer!

NYrådgivning

Forhåndsbestill.no går alltid all-in i prosjektene vi velger å involvere oss i. Vårt team har betydelig erfaring og spisskompetanse fra sine respektive fagområder, noe som alltid kommer våre oppdragsgivere til gode.

Sammen lager vi en realistisk og gjennomførbar plan

Vi er engasjerte og involverte for at du skal lykkes i å nå dine mål

Et tydelig, ærlig og hyggelig partnerskap gir gode resultater

Forhåndsbestill.no er en trygg og ryddig rådgiver for ditt prosjekt. Analyse og en gjennomarbeidet strategi gir rom for kreative løsninger og nye muligheter.

NYproduksjon

Uansett hva slags produkter du ønsker å inkludere i dine salg, sørger Forhåndsbestill.no for god kvalitet i alle ledd av prosessen. Vårt sømløse system og våre rutinerte bransjefolk sørger for at du slipper bekymringer og sparer verdifull tid.

Alltid god kvalitet og kort leveringstid

Kontroll og oppfølging av produksjonsledd

Vi velger norske partnere og trygger norske arbeidsplasser

Forhåndsbestill.no er ansvarlige ovenfor sine oppdragsgivere og kunder. Vi involverer oss derfor kun i prosjekter der vi har et etablert kundeforhold til produksjonsleddet.

NYbutikk2

En trygg og brukervennlig handleopplevelse er essensielt for å lykkes med salg på nett. Forhåndsbestill.no er en moderne og sikker butikkløsning, alt ligger til rette for at du lykkes med dine salg.

Markedsledende digital presentasjon av din kampanje

Alle betalingsløsninger i butikk, inkludert VIPPS

Vår markedsføring av butikken øker mulighetene for mersalg

Vår løsning er transparent. Du får overblikk over hvert eneste salg som gjøres og kan følge bevegelsene i sanntid.

NYmiljøprofil

Ved å implementere nye måter å produsere, selge og distribuere kulturprodukter på, sørger vi for at gamle strukturer utfordres og ny utvikling skyter fart. Forhåndsbestill.no begrenser produksjon og transport til det markedet faktisk etterspør, fremfor å bruke store opplag til å presse prisene ned i takt med at utslippene vokser.

En bærekraftig forretningsmodell som tar mijøet på alvor

Fokus på kortreist produksjon og miljøbevisste samarbeidspartnere

Et stadig voksende utvalg av kvalitetssikre grønne produkter

Vår miljøprofil sitter i ryggmargen. Forhåndsbestill.no gir deg muligheten til å bli en del av denne positive påvirkningskraften.

NYpakkeutsendelse

Vi vet av erfaring at pakking og utsendelse er et ledd som skaper stor frustrasjon, økonomiske bekymringer, tidsklemme og potensielt misfornøyde kunder. Forhåndsbestill.no tar seg derfor av denne helt sentrale prosessen for deg med glede.

Våre stordriftfordeler blir dine fordeler i møte med kunden

Alltid høy kvalitet og kort leveringstid på utsendelsene

Oppfølging av eventuelle reklamasjoner fra kunder

Kvalitetssikker embalasje, pakking og porto på 1stk. vinyl vil mimimum koste deg 170 KR i tillegg til all tiden det tar å gjøre jobben selv. Forhåndsbestill.no tilbyr alt dette for 100 KR på tilsvarende utsendelse.

NYkundeservice

Enten du har bestillt varer fra utlandet som ikke dukker opp eller er skadet, eller du har hatt uflaks med egne utsendelser tidligere, så forstår du verdien av norsk kundeservice som bare er noen tastetrykk unna. Forhåndsbestill.no yter service til både deg og dine kunder.

Våre erfarne medarbeidere gir deg alltid gode råd

Vi forstår deg og ditt språk og løser dine utfordringer

Vi behandler og følger opp dine kunder profesjonelt

Forhåndsbestill.no er spesielt opptatte av å bygge opp og forsterke din merkevare. Hos oss kan du være trygg på at dine kunder er i de beste hender.

Imponerende resultater og oppfølging

Jeg er veldig fornøyd med hvordan Forhåndsbestill.no lanserte min siste plate på vinyl, "En dikter i sitt rike". Spesielt er jeg imponert over selskapets oppfølging. Jeg liker folk som gjør det de sier og i tillegg skaper resultater.

- Jon Eikemo, artist og skuespiller

Genialt konsept!

Forhåndsbestill.no sørget for finansiering av både vinyl og releasekonsert ved å selge pakker på forhånd. Helt genialt konsept!

- Fredrik Andreas Juell, Berserk Bastards

Gir artisten økonomisk forutsigbarhet

Dette er en flott måte å selge fysiske produkter på som også gir artisten en økonomisk forutsigbarhet.

- Ottar BIG HAND Johansen, artist

Smidig, effektivt og hyggelig

Vårt samarbeid med Forhåndsbestill.no var smidig, effektivt og hyggelig, og ga det resultatet vi håpet. Vi gjør det gjerne igjen!

- Eric Malling, Norwegian Blues Adventure

Det beste lanseringsverktøyet vi har sett

Forhåndsbestill.no er det beste lanseringsverktøyet vi som konsertsted har sett i forhold til support av plateklare artisters mange behov. Deres detaljrike bransjeerfaring og samarbeid med flere partnere gir selv mer uerfarne artister trygghet.

- Steinar Kallander, Booking Gamla Scene Oslo

Dyktige og seriøse

Dyktige og seriøse, -målrettet i alle ledd, -rask, effektiv og ikke minst hyggelig kommunikasjon/samarbeidsevne. Jeg leverte kunstverket til vinylcover og kunsttrykket til jubileumsutgivelsen Wildenvey/Jon Eikemo - En dikter i sitt rike. Utrolig spennende samarbeidsprosjekt på tvers av poesi, musikk og billedkunst.

- Bente Ridder-Nielsen, billedkunstner

Takk til Forhåndsbestill.no

Takket være Forhåndsbestill.no så kunne jeg trykke opp både vinylalbum og T-skjorter uten å være redd for å gå i minus. Det var stort engasjement rundt min utgivelse takket være dette konseptet, og da platen og merch ankom hadde jeg allerede gått i pluss.

- Glenn Main, artist

Fortsatt usikker?

Her er ytterligere 6 gode grunner til å velge forhåndsbestill.no

Merchandise Bakgrunn NY2

Hev kvalitet og omdømme

Norske forbrukere stiller høye krav til kvalitet. Forhåndsbestill.no produserer derfor vinyl, CD, klær, bøker og kunsttrykk av beste sort. Din merkevare og ditt omdømme styrkes av lang levetid og holdbarhet på produktene

Young smiling man sitting at the table and paying online for computer game with credit card in dark room

Hent ut økonomi tidlig

Hvis du når målsetningen på salg, kan du hente ut økonomi av kampanjen før produktene går til produksjon. Dette gir deg en økonomisk forutsigbarhet ingen annen aktør i norsk kulturbransje kan tilby

Top view portrait of exhausted designer lying in pile of work with eyes closed, copy space

Spar tid og krefter

Å selv være ansvarlig for alt fra produksjon av fysiske varer, til oppretting av salgskanaler, markedsføring og annonsering, salg og utsendelse samt kundeservice er utmattende. Forhåndsbestill.no tar seg av alt dette

crowd cheering at a live music concert

Nå et spennende publikum

Å bygge kostnadseffektive digitale nettverk som faktisk fungerer i salgssammenheng er en prosess som tar mange år. Som en del av NPS Media benytter vi etablerte nettverk som gir deg tilgang til et meget spennende publikum

Hacker2

Digital spisskompetanse

Å orientere seg på digitale nettverk og i sosiale medier kan være utfordrende. NPS Media innehar betydelig digital spisskompetanse og kunnskap som ditt prosjekt vil dra nytte av

Unhappy Portrait of a Man Holding a Sad Mood Board

Unngå unødvendig risiko

Fallgruvene er mange og dype på internett. Spar tid, krefter, økonomi og unngå bunnløs frustrasjon ved å velge Forhåndsbestill.no som partner. Ikke la tilfeldigheter og usikre elementer avgjøre om du lykkes med ditt prosjekt

Av kjærlighet for norsk musikk ble vi til

Få oversikt og innsikt hos NPS Music

Kontakt Forhåndsbestill2

Skriv inn ditt fornavn
Skriv inn ditt etternavn
Skriv inn din email adresse
Skriv inn ditt telefonnummer
Beskriv selskap og din rolle i prosjektet
Gi oss en kort beskrivelse av hvem du/dere er og informasjon om prosjektet
Foreløpig deadline/utgivelsesdato
Inkluder link til mappe med tilgjengelig media (relevant musikk, video, bilder, coverart etc)
Beskriv hvilket format kunsttrykket skal trykkes i. Hvis flere, skill antall med komma.
Beskriv produktet du ønsker å inkludere i din pakke
Beskriv tilleggsproduktene du ønsker å inkludere i din pakke
Navn på sted og by der konserten skal avholdes
URL/link til scene og/eller selskap
Navn på ansvarlig kontaktperson der konserten skal avholdes
Fyll ut navnet på bokens forfatter
Fyll ut forlagets navn (og eventuell nettadresse)
Fyll ut utgivers navn
Beskriv hvilke typer produkter du ønsker å inkludere i din pakke
Å vite hvordan du oppdaget Forhåndsbestill.no hjelper oss i å måle effekten av vårt arbeid og vår markedsføring. Huk av hvordan du først fant ut om Forhåndsbestill.no
*Forhåndsbestill.no gir ikke din informasjon videre til tredjepart