forhåndsbestill-facebook-logo

For den lidenskapelige kulturnyteren

Vi tar kultur-Norge på alvor!

Forhåndsbestill.no er en miljøvennlig produksjonstjeneste og nettbutikk som bidrar til at publikum får tilgang på eksklusive produkter og unike opplevelser, samtidig som våre oppdragsgivere øker sin inntjening ved å minimere økonomisk risiko.

Forhåndsbestill.no driftes av NPS Media, hvor erfarne bransjefolk fra blant annet plateselskaper, konsertproduksjon, promotjenester og markedsføring er involvert. Butikken tar kulturlivet på alvor ved å lansere løsninger som bidrar til positiv vekst og utvikling i markeder som er sterkt preget av utfordringer og bi-effekter av digitaliseringen.

NPS Media er et nytenkende og moderne medieselskap som løser komplekse utfordringer kulturaktører møter i hverdagen. Vi er et digitalt veksthus og analoge innovatører med bred erfaring og nøkkelkunnskap innenfor avgjørende områder av dagens kulturmarked.

Av kjærlighet for norsk musikk ble vi til

NPS Music ble igangsatt i 2011 som et rent kjærlighetsprosjekt. Vi så faremomentene forbundet med digitalisering tidlig og ønsket å bygge en plattform som ga effektive eksponeringsmuligheter. NPS Music bidrar til å øke norskandelen i media og er en motvekt til det usunne og ofte ensidige fokuset på utenlandske artister i norsk offentlighet.

Norsk musikk har aldri vært bedre, men samtidig er inntektsgrunnlaget blant artister, band og plateselskaper i enorme omveltninger, og i noen tilfeller forsvunnet helt.

NPS Music har hele tiden vært bygget på idealisme, kjærlighet til, og respekt for norske musikere. For å kunne jobbe videre med, og også videreutvikle plattformen, etablerte NPS Media et profesjonelt tjenestetilbud og en fremtidsorientert butikk som bidrar til å holde økonomisk liv i redaksjonen.

Resultatet er en meget populær plattform både blant publikum, plateselskaper og musikere, som vokser ukentlig både i form av redaksjonelt innhold og antall besøkende og følgere.

Våre kjerneverdier

Lidenskap og entusiasme

NPS Media er lidenskapelig opptatt av å fremme norske interesser i stadig omveltende kulturbransjer. Våre medarbeidere er sultne, entusiastiske og genuint opptatte av å skape muligheter der andre ser begrensninger. Mange har kalt oss idealister, med rette.

Erfaring og profesjonalitet

Alle som representerer NPS Media har bred kunnskap og erfaring fra plateselskaper, markedsføring, promotering, salg og digitalisering. NPS Music er en garantist for profesjonalitet og en trygg partner.

Nysgjerrig og tilpasningsdyktig

For å finne løsninger som passer for alle, fra artist og kunstner til publikum, er NPS Media organisert med tanke på å kunne reagere raskt på teknologiske endringer og trender i markedet. Vi er grunnleggende nysgjerrige og tror at tilpasningsdyktighet er alfa og omega for å lykkes med å løfte norsk kultur i den digitale tidsalder.

Ønsker du å selge dine produkter hos Forhåndsbestill.no?

Vi gjør det lettere for deg å oppnå dine mål!

Paying with credit card online

Hvordan handle og betale?

For å kjøpe produkter hos Forhåndsbestill.no må du benytte kredittkort/Mastercard eller Vipps.

Å handle i vår butikk er enkelt; gå inn på landingssiden til produktet du ønsker å kjøpe, velg den pakken du ønsker deg ved å klikke på "velg pakken". Du blir da overført direkte til kjøpssiden, hvor du må legge inn dine opplysninger.

Frakt, levering og pick-up-points

Forhåndsbestill.no benytter Bring som samarbeidspartner på frakt og levering. Alle varer blir sendt fra Oslo. Varer som ikke får plass i din postkasse, vil følge Brings prosedyrer på området.

Dersom du har bestillt en vare med tilhørende pick-up-point, vil du motta en e-post fra oss når varen er klar til henting.

Dersom du bestiller en pakke som inneholder en konsertbillett, vil varen normalt utleveres på konsertstedet i regi av artist/band og Forhåndsbestill.no. Informasjon om dette vil være tilgjengelig på landingssiden du bestilte varen fra.

A person wearing an orange T-shirt is delivering a parcel to a satisfied client. Friendly worker, high quality delivery service
Portrait of contemporary African-American man singing to microphone and smiling happily during rehearsal or concert in music studio, copy space

Prosjekter og varighet

Forhåndsbestill.no skreddersyr pakkeløsninger i samarbeid med plateselskaper, artister, forfattere, kunstnere og andre. Noen prosjekter settes eksempelvis i gang før innspilling er ferdig, mens andre prosjekter igangsettes i det fysiske produkter skal produseres.

Tiden fra du bestiller til du mottar varen du har kjøpt hos oss vil derfor avhenge av prosjektets varighet. Informasjon om dette finner du på hvert enkelt prosjekts landingsside, i form av en digital nedtelling (i rødt).

Forhåndsbestill.no informerer alle kunder fortløpende per e-post om fremdrift.

Ofte stilte spørsmål

Kontakt Forhåndsbestill.no

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.