Alt du trenger i en og samme løsning

Utfordringene ved å produsere, selge, markedsføre og administrere varer effektivt er mange. Heldigvis kan forhåndsbestill hjelpe deg med det aller meste. Ønsker du å forenkle hele prosessen, samtidig som du øker omsetning og minimerer egen risiko, er vi en ideell partner for deg.

Finn ut mer om Forhåndsbestill.no

forhåndsbestill-facebook-logo

Skap uforglemmelige pakker og gi ditt publikum tilgang til unike produkter

music, technology, people and equipment concept - man using mixing console in sound recording studio

Vi forbedrer og profesjonaliserer produktet ditt

Gjennom vårt moderselskap NPS Media får du tilgang på en rekke markedsledende tjenester når du selger via Forhåndsbestill.no. Våre ansatte og samarbeidspartnere er nøye håndplukkede profesjonelle aktører som sikrer deg kvalitet i alle ledd.

Besøk NPS Media

Innspilling/Studio

Vi kan tilby deg et av Europas definitive topp-studioer som er blitt brukt av artister og band som David Bowie, Limp Bizkit, Living Colour, Nazareth, Hellbillies og Midnight Choir.

Mixing og Mastering

Vi sørger for at ditt sluttprodukt oppnår sitt profesjonelle max-potensial og tilbyr deg kremen av tilgjengelig utstyr, kunnskap og erfaring.

Pressing av vinyl og CD

Vi vet at norske forbrukere verdsetter kvalitet høyere enn noe annet, derfor samarbeider vi med det som trygt kan omtales som vinyl-trykkerienes Rolls Royce fabrikk.

Artist/band foto

Vi sørger for at ditt prosjekt fotograferes av en profesjonell og erfaren fotograf med best mulig utstyr tilgjengelig.

Logodesign

Vi designer nye logoer til ditt prosjekt, eller forbedrer og animerer din allerede etablerte logo slik at du kan utnytte digitale medier på best mulig måte.

Coverdesign

Vi sørger for at dine kreative ideér forløses visuelt og inntar samtidig rollen som controller, slik at alle essensielle detaljer rammes inn korrekt.

Markedsføring og kampanjer

Det digitale domenet og markedsføring i sosiale medier kan være både forvirrende og et realt tapsprosjekt hvis du ikke kjenner godt til teknologiens muligheter og begrensninger. Heldigvis har vårt moderselskap verktøyene og kunnskapen du trenger for at nettopp ditt prosjekt styres kostnadseffektivt, noe du nyter godt av som klient hos Forhåndsbestill.no.

Futuristic business

Reklamefilm

Enten du kun trenger klipping og redigering, animasjon av tekst, arbeid med lydbed eller ønsker å spille inn en musikkvideo, har vi løsningene for deg. Vi skreddersyr filmer i formater som passer på nett og i sosiale medier, eller til de helt store skjermene.

Flyere

Vi designer en flyer som passer uttrykksmessig til akkurat ditt prosjekt og din pakke, beregnet på å forsterke din synlighet og øke mulighetene for salg.

Digitale kampanjer

Kampanjer på nett er en av NPS Media sine spesialiteter. Vi sørger for at du ikke kaster bort tid og penger. Få tilgang på vårt nettverk og opptre profesjonelt.

Annonser på trykk

Vi designer din annonse ut i fra dine ønsker og mediets krav til formater.

Radio-annonsering

Ønsker du annonsering på radio kan vi produsere lydbed og voice-over.

Promotering

Med over 20 års erfaring og meget solide resultater er vi en trygg og spennende partner på promotering. Hos oss mottar du rapporter og oppfølging slik at du kan fokusere på andre ting og senke skuldrene.

Digital markedsføring er vår spesialitet

Vi gjør det enklere for deg å nå ditt publikum. Effektiv markedsføring og kampanjestyring på nett kan være forvirrende og fort koste mer enn det smaker. Forhåndsbestill.no er din trygge partner.

En profil som skaper tillit og nysgjerrighet hos forbrukeren

NPS Media vektlegger spesielt trygghet og brukervennlighet på nett. Våre medarbeidere og partnere sørger for at ditt prosjekt fremstår best mulig på alle digitale enheter og tilfører prosjektet ditt den tilliten forbrukeren etterspør på nett.

Front view of happy Caucasian male customer service executive talking on headset in a modern office

Profesjonell landingsside

Å selge kulturprodukter på nett har aldri vært smidigere eller morsommere. Vi løfter ditt prosjekt opp til neste nivå med våre nytenkende løsninger.

Betalingsløsninger

Trygge betalingsløsninger er en helt avgjørende faktor på nett. Uansett hva slags type prosjekt du ønsker å lansere, har vi løsningene som tilfører ditt prosjekt den faglige tyngden og tilliten du behøver.

Kundeservice

Vi sørger for at våre oppdragsgivere så vel som våre kunder blir møtt av den samme positive holdningen og løsningsorienterte tilnærmingen vi er blitt kjent for.

Young postwoman giving package to the man at post office

Vi tar oss av logistikk og utsendelse

Vi vet at logistikk, pakking og frakt til kunder fort kan utarte seg til et mareritt med mindre man har erfaringen, verktøyene og tiden til å gjøre jobben profesjonelt. Forhåndsbestill.no løser også denne oppgaven for deg, slik at du kan lene deg tilbake i visshet om at du er i trygge hender.

Kvalitetskontroll

Vi sørger for informasjonsflyt og kontroll inn til fabrikk og setter skyhøye kvalitetskrav ut av fabrikk. Eventuelle utfordringer løser vi for deg fordi din merkevare er viktig for oss.

Forsvarlig pakking

Vi vet hvordan varekategorier best pakkes og forsegles, slik at dine kunder mottar premium kvalitet uavhengig av frakt-lengde og hva du ønsker å inkludere av produkter i dine pakker.

Utsendelse

Som oppdragsgiver hos Forhåndsbestill.no nyter du godt av våre godt etablerte avtaler med partnere, både når det gjelder erfaring, pris og reklamasjon ved uhell.

Rådgivning

Vi er lidenskapelig opptatte av å gi våre oppdragsgivere best mulig resultater. Vårt team og våre utvalgte samarbeidspartnere har betydelig kompetanse og erfaring fra sine respektive fagområder, noe som alltid kommer våre oppdragsgivere til gode. Rådgivning inngår derfor som standard uavhengig av hva slags type produkt eller pakke du ønsker å selge gjennom Forhåndsbestill.no

Store fordeler ved å bruke Forhåndsbestill.no

Trygghet og profesjonalitet

Ved å velge Forhåndsbestill.no som partner får du et team av profesjonelle og meget erfarne bransjefolk i ryggen. Dette gir deg trygghet, oversikt og ro.

Unngå unødvendig risiko

Hvorfor la tilfeldigheter og usikre elementer avgjøre om et prosjekt du har lagt mye tid og kjærlighet i lykkes? Ta kontroll over situasjonen ved å kontakte oss allerede i dag!

Tidsbesparende

Å mestre alle oppgaver som kreves for å lykkes med trykking og salg av fysiske produkter kan være utmattende, kostbart og lite lønnsomt. Bruk Forhåndsbestill.no og frigi verdifull tid.

Skap noe unikt

Ved å benytte Forhåndsbestill.no får du muligheten til å skape unike produkter og opplevelser som vil bygge din profil og forsterke din merkevare.

Kostnadseffektivt

Benytter du deg av en pakkeløsning oppnår du raskt fordeler som vil spare deg for både tid og penger. Benytt deg av vår fulle bredde.

En partner som bryr seg

Lidenskap, dedikert og målrettet arbeid er nøkkelen til vår suksess. Vi anser våre oppdragsgivere som familie og går alltid all-in i prosjektene vi velger å involvere oss i.

MerchandiseHeader3

Forhåndsbestill.no skreddersyr merchandise til din pakke

Hva forventer vi av våre oppdragsgivere?

Eksklusive produkter

Forhåndsbestill.no selger og markedsfører utelukkende eksklusive utgaver av produkter som har en tilleggsverdi for publikum.

En god salgsjobb

Ønsker du å benytte Forhåndsbestill.no er det en forutsetning at du er engasjert og direkte involvert i å skape gode resultater.

Ambisjoner

Vi arbeider kun med oppdragsgivere som har store ambisjoner, brennende lidenskap og tydelige målsetninger.

Viktig: om vår filtreringsprosess

Forhåndsbestill.no selger kun varer av høy kvalitet, både når det gjelder kreativt innhold og fysiske produkter. Dersom du ønsker å benytte våre løsninger stiller vi spesifikke krav til deg som oppdragsgiver. Vi forbeholder oss retten til å velge oppdrag basert på en helhetsvurdering. Denne filtreringsprosessen foretas av NPS Media. 

KONTAKT FORHÅNDSBESTILL.NO

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst angi et emne.
Vennligst skriv inn en melding.