Forhåndsbestill Raymond Moskens fotografi "Monument Valley"

KAMPANJEN ER OVER OM

Tilgjengelig for første gang i begrenset opplag - kun 200 stk.

Prod år - 1993
Opplag
- 200
Teknikk
- Grafisk blad
Signert/nummerert - Ja
Motivformat - ca. 30 x 61 cm
Format - 43 x 74 cm

* Kunsttrykket blir trykt på fransk kunstpapir fra Canson med 12 fargers maskin som gir den best tenkelige kvalitet du kan få i dag.

Levering

Kampanjen for bildet går frem til 28. januar 2021, og bildet blir levert senest 15. mars 2021.

Signert og nummerert bilde (prisen inkluderer 5 % kunstavgift)

KR 3999,-

Historien bak bildet

WESTERN MAN – «Monument Valley», Foto Raymond Mosken

Subkultur og landskapsfotograf Raymond Mosken har i dyp fascinasjon for de mytiske delene av amerikansk hverdagsliv og kulturhistorie, valfartet til USA med kamera i hånden, siden midten av 80-tallet. Spesielt til de vestre landområdene, vi nordmenn, kjært og avstandsforelsket så entusiastisk kaller, det «ville vesten».

Der, ute «in the middle of nowhere», 100-vis av highwaymiles unna storbyenes turistfeller, mellom primitive landskap og værbitt natur, har Moskens mange roadtrips og falkeblikk, fått innpass bak fasaden til et nær glemt Amerika, hvor restene av gammel cowboy og rodeo-kultur fortsatt lever. Lever, med og uten de gjennomkommersialiserte Hollywoodklisjeér, et nær tapt maskulint hverdagsliv bortenfor boksen.

I grensetraktene mellom Utah og Arizona, 260 miles nordøst for Grand Canyon, ligger episke Monument Valley, midt i indianerreservatet Navajo Nation. Viden kjent fra flere store westernfilmer som «Fort Apache», «Storm Over Prærien» og ikke minst biker-klassikeren «Easy Rider», ble dette mektige og mystiske bildet, tatt av Mosken i Monument Valley i 1993.

Bildet, sammen med referanse til den legendariske westernfilmen «The Misfits» fra 1961, ble inspirasjon til fotoprosjektet «Western Man».

Bildene fra utstillingen er senere, ment å presenteres i bokform, men hvor dette bildet, «Monument Valley», nå selges som eksklusivt veggportrett, i et begrenset opplag av 200 signerte eksemplarer, kun her på forhåndbestill.no

Bildet selges i størrelse 74 x 43 (61 x 30).

Play Video