DENNE KAMPANJEN ER OVER OM

Salgsboks Videostørrelse

Forhåndsbestill «Skyldig som faen» T-skjorte og støtt ekstremt viktige tiltak for de som faller utenfor samfunnet!

Musikk som pedagogisk plattform for å lære innsatte, løslatte fra fengsel og ungdom som av ulike grunner faller utenfor ordinære utdannings- og arbeidslivsløp om samarbeid, integritet og egenverdi, har vært en viktig bærebjelke i den norske forståelsen av begrepet rehabilitering. Å lære seg et instrument, å samarbeide med andre bandmedlemmer eller å fremføre musikk foran et publikum gir inspirasjon og mestringsfølelse. Dessverre har den sittende regjeringen valgt å kutte den økonomiske støtten til initiativtakeren bak prosjektet, Blues Factory. I etterkant av utbruddet av korona-viruset har situasjonen forverret seg dramatisk, og hele ordningen står nå i fare for å avvikles.

Har du tro på musikk som terapi, som en positiv kraft og som grunnlag for opplæring og kursing for de som faller utenfor, eller bare kjenner deg igjen i frasen «Skyldig som faen», oppfordrer vi deg til å kjøpe en «Skyldig som faen» T-skjorte der overskuddet av salget går til å drifte og videreutvikle dette geniale tiltaket. For hvem av oss er dypest sett uskyldige?

«Skyldig som faen» T-skjorte (Gildan Softstyle). Unisex med rund hals

KR 349,-

Levering

Kampanjen for t-skjorten går frem til 15. mai 2021, og t-skjorten blir levert senest 15. juni  2021.

EN MODELL I TRE TRINN

Opplæringsmodellen gir deltagerne øvings- og spillemuligheter, og et tilbud som oppfordrer til samarbeid og kreativ utfoldelse.

KYNDIG VEILEDNING ER NØKKELEN

Musikkopplæringen driftes av personer med betydelig erfaring og kompetanse innenfor musikkbransjen. Bilde: musikalsk leder Knut Eide (Tiger City Jukes).

ET TEAM SOM GIR INSPIRASJON

I 2017 inngikk Blues Factory samarbeid med Little Stevens Blues School. Her får innsatte og løslatte verdifull inspirasjon og opplæring som gir en helt unik følelse av mestring.

ARENAER FOR HABILITERING

I 2017 inngikk Blues Factory samarbeid med Little Stevens Blues School. Her får innsatte og løslatte verdifull inspirasjon og opplæring som gir en helt unik følelse av mestring.

About me

Ønsker du å selge dine produkter hos Forhåndsbestill.no?

Vi gjør det lettere for deg å oppnå dine mål!

Kontakt Forhåndsbestill2
Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst angi et emne.
Vennligst skriv inn en melding.